Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

Εξαδάκτυλος: Οι προβλέψεις για το Πάσχα αναθεωρούνται προς το χειρότερο


Την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 πέρασε το κατώφλι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Η επίσκεψη του κ. Αρκουμανέα έγινε ώστε να ενημερωθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε σχέση με την πορεία της πανδημίας και την αύξηση των κρουσμάτων τόσο στη χώρα μας.

Ο Αρχιεπίσκοπος μετά την επίσκεψη του κ. Αρκουμανέα εμφανίστηκε αισιόδοξος, λέγοντας κιόλας ότι «φέτος θα κάνουμε Πάσχα καλύτερο από πέρυσι και λίγο μετά θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες».

Δώδεκα ημέρες μετά την συνάντηση του κ. Αρκουμανέα με τον Αρχιεπίσκοπο η αισιοδοξία για το φετινό Πάσχα, φαίνεται να αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός.

Ο λόγος είναι οι σημερινές δηλώσεις του  προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιου Εξαδάκτυλου, μέλος της Επιτροπής των Λοιμοξιωλόγων στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 

“Οι προβλέψεις για το Πάσχα αναθεωρούνται προς το χειρότερο και προς μεγάλη μας λύπη” - τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Εξαδάκτυλος.

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΙΣ έρχονται  λίγες μόλις εβδομάδες, πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα και το εορτασμό του Πάσχα από τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μητροπολίτης Πατρών : Για τις πυρκαγιές στην Αχαΐα ~Λύπη και αποτροπιασμός

Η ανακοίνωση: Ἐκφράζομε τήν βαθυτάτη λύπη μας καί τόν ἀποτροπιασμό μας γιά τίς καταστροφές ἀπό τίς πυρκαγιές πού χέρια ἀσυνείδητ...