Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021

Επίθεση σήμερα από Ορθόδοξα ενημερωτικά sait στον Ηγούμενο Παρθένιο


Και ξαφνικά κάποια Ορθόδοξα site σήμερα εξαπέλυσαν επίθεση κατά του Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Παύλου επειδή μίλησε κατά του εμβολίου.. Με ψευδείς τίτλους γράψανε
 "Ηγούμενος απαγορεύει το εμβόλιο " Πράγμα που ουδέποτε είπε ο Γέροντας. 

Επί λέξη είπε στο βίντεο ο Ηγούμενος :

"Ευλογία δεν δίνω να κάνετε εμβόλιο, όσοι θέλουν ας το κάνουν πρώτα και βλέπουμε μετά, μπορεί να κάνουμε και λάθος" 

Μάλιστα συνέχισαν και  έγραψαν ότι αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας και τον αποκάλεσαν ουσιαστικά συνωμοσιολόγο. Μια Αγία μορφή που ο ίδιος ο Άγιος Παΐσιος είχε μιλήσει και είχε πει" Ηγούμενοι υπάρχουν πολλοί Παρθένιος κανένας" Ενας Ηγούμενος του Αγίου Όρους που η ψυχή του είναι γεμάτη από Χριστό και ομολογεί:

 <<Πατέρα Υιό και Άγιο Πνεύμα>> 

Τα ίδια λοιπόν site δεν τα είδαμε να έχουν την ίδια ευαισθησία όταν Μητροπολίτες πέρναν ξεκάθαρη θέση υπέρ του εμβολίου και κάνανε τηλεοπτικό σόου μπροστά στις κάμερες για να το διαφημίσουν, ούτε μίλησαν όταν έγινε αναφορά για το απίστευτο" Να γίνουν οι εκκλησίες εμβολιστικά κέντρα" Μάλλον δεν άρεσαν οι απόψεις του Αγίου Ηγούμενου και χάλασε τα σχέδια που έχουν ορισμένοι.

Διαστρεβλώνετε, ως άλλοι κοινοί δημοσιογραφίσκοι, τον λόγο του ηγουμένου. Ξεκάθαρα, στο βίντεο, αναφέρει ότι δεν κρίνει κανενός την κίνηση και την πράξη, και ότι ό,τι λέει το λέει για τον ίδιο, ο οποίος και προφανώς θα αρνηθεί να το κάνει. Τα πνευματικά του παιδιά, τον έχουν εκλέξει για πατέρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υφίσταται πίεση οποιαδήποτε γνωμικής θελήσεως γιατί ελευθέρως επιλέγεις πνευματικό. 
Αλλά πραγματικά, ποιο είναι το πρόβλημα σας; Η άλλη γνώμη; Δεν δέχεστε την άλλη γνώμη; Ή μήπως σας ενοχλεί η ελευθερία της έκφρασης; Εσείς, για ποιον λόγο, ασκείται γνωμική επιβολή, μέσω των δικών σας απόψεων; Σας ενοχλεί, η αλήθεια; Και επειδή "έκαστος στο είδος του", μείνετε και εσείς, ως απλοί "Δημοσιογράφοι" στο να καταγράφεται τα δημόσια με αντικειμενικότητα και αλήθεια, χωρίς να μεταδίδεται ψευδείς ειδήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Καθηγητής πανεπιστημίου Πατρών: Η Εκκλησία στην εγκύκλιο λέει ψέματα για τα εμβόλια

ΒΟΜΒΑ” ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ: Η Εκκλησία στην εγκύκλιο λέει ψέματα για τα εμβόλια – ΒΙΝΤΕΟ Last updated  Ιούλ 28, 2021 Ο καθηγητής τ...